Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2011. Június 20. 05:41, hétfő | Belföld

VILÁGSZTÁROK SIÓFOKON!

VILÁGSZTÁROK SIÓFOKON!

A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncegyüttes – Legacy Közép Európai turnéja alkalmából Magyarországon! A Csoda most mindenkinek látható!

VILÁGSZTÁROK SIÓFOKON!


Tíz perces álló tapsvihar öt kontinensen!


A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncegyüttes – Legacy Közép Európai turnéja alkalmából Magyarországon!


A Csoda most mindenkinek látható!


Valószínűleg nem csak a szakmabelieknek, hanem már a nagyközönség számára is ismerősen cseng a név Interconcert. A Magyarországon több évtizede működő most már magánkézben lévő produkciós és művészeti impresszárióként működő iroda neve régóta egyet jelent a minőséggel és a legjobb műsorokkal. A saját maguk által magasra tett mércét kell most túlszárnyalniuk így közel egy hónapos Közép Európai turnéra szerződtették a világ minden táján elsöprő sikert arató Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncegyüttest - A Legacyt. A Georgian Storm c. produkció nem véletlenül járta be a világ legnagyobb színpadait.. Ilyen tüzes temperamentum, ilyen elsöprő energia ritkán látható és érezhető a színpadon. A több mint 2000 előadást megélt szuperprodukció egy nagyon egyszerű, de igaz mottója: 10 perces álló tapsvihar 5 kontinensen! Valóban, a több mint 2 millió néző nem tévedhet! A mágikus előadásmód, a színpompás ruhák és díszletek tökéletes képet adnak a Kaukázus ősi kultúrájáról, szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket. A Georgian Storm a jó és a gonosz harcáról, a háborúkról, győzelmekről, szeretetről, életről és halálról, a grúz nép bátorságáról szól. Ha azt hiszik, hogy mindezt nem lehet eltáncolni akkor, nagyon tévednek!


Az előadás időtartama 2 x 45 perc

http://www.livepoint.hu/georgian


Jegyek korlátozott számban: Kálmán Imre Kulturális Központ - Jegyiroda
8600 Siófok, Fő tér 2.

Tel.: 36-84-311-855; 36-84-311-856


E-mail: rendezvenyek@kulturkozpont-siofok.hu

jegyrendeles@kulturkozpont-siofok.hu

Web: http://www.kulturkozpont-siofok.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 03. 08:13, szerda | Belföld

Megtalálták a Tiszában elmerült három ember holttestét

Megtalálták a Tisza tokaji szakaszán elmerült három ember holttestét - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden délután.

2024. Július 03. 08:12, szerda | Belföld

Meteorológia: az ötödik legmelegebb június volt az idei

Az idei június középhőmérséklete országos átlagban 21,6 Celsius-fok volt, amely 1,8 fokkal haladja meg az 1991-2020 közötti évek átlagát, ezzel az ötödik legmelegebb június lett 1901 óta

2024. Július 02. 08:17, kedd | Belföld

Az európai békéről tárgyal Orbán Viktor Kijevben

Kijevbe érkezett kedd reggel Orbán Viktor, az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Magyarország miniszterelnöke, ahol Volodimir Zelenszkijjel, Ukrajna elnökével folytat tárgyalásokat