Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2011. Július 26. 10:49, kedd | Kék hírek
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek Somogyból

Rendőrségi hírek Somogyból

Egy osztrák férfi értékeit próbálta ellopni két nő vasárnap hajnalban egy siófoki szórakozóhelyen.

Siófok Rendőrkapitányság

Egy osztrák férfi értékeit próbálta ellopni két nő vasárnap hajnalban egy siófoki szórakozóhelyen. A 37 éves nyírbogdányi nő és 40 éves hajléktalan társa egy bár teraszán elegyedett szóba a férfival, majd asztalához leülve egyikük simogatni kezdte, miközben kitapogatta, hogy pénztárcája hol található. Ezt követően táncolni kezdtek a férfival, próbálták elterelni a figyelmét, majd a „simogatós” tolvaj a férfi nadrágzsebéből több bankjegyet is kivett, amit szoknyája hátsó zsebébe rejtett. Ekkor azonban a siófoki járőrök közbeléptek, a ruházatátvizsgálás során megtalálták az ellopott pénzt is. A két nőt előállították, majd kihallgatásuk után őrizetbe vetté őket.


Fonyód Rendőrkapitányság

A húsos pultnál vásárolt olcsó felvágott árcímkéjét átragasztotta a drágább szalámira és így próbált fizetni egy balatonlellei üzletben július 22-én este egy 28 éves sellyei férfi. Meghallgatását követően a balatonlellei rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.


Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság
Sajtószolgálat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.