Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2011. Július 20. 16:11, szerda | Kék hírek
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek Somogyból

Rendőrségi hírek Somogyból

Egy siófoki áruházban lopáson értek tetten az alkalmazottak július 19-én este egy német állampolgárt.

Siófok Rendőrkapitányság

Egy siófoki áruházban lopáson értek tetten az alkalmazottak július 19-én este egy német állampolgárt. A 27 éves férfit a kiérkező rendőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.


Egy 54 éves székesfehérvári férfit igazoltattak a siófoki járőrök július 19-én kora reggel Siófokon, a Petőfi sétányon. Az intézkedés során a férfiról megállapították, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki lopás vétsége miatt. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették.


Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság, Siófok

Egy kajakozó férfire lettek figyelmesek járőrözésük során a balatonkenesei vízirendőrök július 19-én este. A Csopak előtti vízterületen a kajakos az élénk déli szélben sodródott a nádas felé, önerejéből nem tudott partra jutni, ezért a rendőrök a kajakot és a férfit a csopaki strandra szállították. Mivel a mentés idején II. fokú viharjelzés volt érvényben, a veszprémi férfi ellen a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.


Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Sajtószolgálat

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.