Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2011. Július 20. 09:27, szerda | Kék hírek
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Hétvégi rendőrségi hírek Somogyból

Hétvégi rendőrségi hírek Somogyból

Alkalom szüli a tolvajt, és ez nem volt másként július 16-án 10:00 órát követően egy fonyódi piacon sem...

Siófok
Siófokon a buszpályaudvaron késsel fenyegette meg egy 18-25 évesnek kinéző fiatalember július 15-én a déli órákban azt a 18 éves helybeli lányt, akitől az értékeit akarta megszerezni. A fenyegetést az ott tartózkodó biztonsági őr észlelte, és közbelépésének hatására az elkövető elmenekült a helyszínről. Az ügyben rablás kísérlet miatt indított eljárást a Siófoki Rendőrkapitányság az ismeretlen tettes ellen.

Fonyód
Az adatgyűjtések során beszerzett személyleírás vezetett annak a két 17 éves fiatalnak a nyomára, akik a gyanú szerint július 15-re virradóra Fonyódon – egy kézi súlyzó segítségével – betörtek egy büfébe, ahonnan dobozos sört, jégkrémet és chips-et tulajdonítottak el több mint 20.000-Ft értékben. A fiatalok a súlyzóval verték le a lakatot a büféről, majd a büfé lemez falát kifeszítve jutottak be az épületbe.

Nagyatád
A közös italozás rablásba torkollott július 15-én az esti órákban Nagyatádon egy családi háznál. A házban tartózkodó két vendég a háziasszonyt és még két személyt bántalmazott tettleg italozásuk során, és az egyik férfitól elvették a 25.000- Ft készpénzét is. Az elkövetőket, valamint harmadik társukat - akit eltűnése miatt körözött a Kaposvári Rendőrkapitányság - a járőrök előállították. Az elsődleges orvosi vizsgálat alapján a kirabolt és bántalmazott férfinak súlyos, míg a hölgynek és a másik vendégnek könnyebb sérülése keletkezett a bűncselekmény során.

Terménytolvajt fogtak a Csurgói Rendőrőrs munkatársai, aki a gyanú szerint július 16-ra virradóra társaival közösen mintegy 10 ingatlant látogatott meg, melyekről különböző zöldségeket lopott el. Az elfogott őrtilosi személyt őrizetbe vette a hatóság az ellopott termény nagy részét megtalálta a rendőrség, melyet átadott a tulajdonosoknak.


Fonyód
Alkalom szüli a tolvajt, és ez nem volt másként július 16-án 10:00 órát követően egy fonyódi piacon sem, ahol egy hatvani hölgy az egyik árus pénztárcáját akarta eltulajdonítani. Az árus a lopást látva hangosan a tolvaj nyomába eredt, akit perceken belül a járőrök el is fogtak a piac területén. A tolvaj beismerte tettét, az árus pedig hiánytalanul átvette a tőle ellopott pénztárcát.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság
Sajtószolgálat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.